Jeg tror, ​​at de fleste er enige om, at Apple-produkter generelt har gjort verden til et bedre sted - ingen af ​​dem er virkelig unikke, og der ville altid have været en alternativ måde at udføre den opgave, de er designet til at udføre, men nogle Apple-enheder har været virkelig trailblazing, og det er let at se, hvorfor mærket har nogle meget dedikerede fans.

Men hvad med de mennesker, der har svært ved at lægge deres Apple-enhed ned? Er det sundt at have en Mac, MacBook, iPad, iPod og iPhone alt inden for rækkevidde?

 Kort sagt, opvejer fordelene risiciene, eller holder en overdreven afhængighed af Apple-produkter potentielt ikke lægen væk, men bringer ham endnu nærmere?

 Den måske mest risikable af alle Apple-enheder er iPod, da den effektivt blokerer for en af ​​dine sanser, mens du er ude og omkring - og det giver dig åben for ulykke, kvæstelser eller endnu værre, hvis du ikke er i stand til at høre motorlyde og advarselsalarmer .

 Det er dog et ekstremt eksempel, og for de fleste brugere er det bare et spørgsmål om, hvor lang tid brugen af ​​Apple-enheder giver dig risiko for at gå glip af nogle 'virkelige' aktiviteter.

 Jeg var så bekymret over dette, at jeg til sidst besluttede at sælge min Apple iPhone og gå tilbage til en temmelig myr-standard funktionstelefon i stedet - og jeg var forbløffet over virkningen, der gjorde det på mig.

LÆS OGSÅ  Ny undersøgelse viser, at leg med dukker giver børn mulighed for at udvikle empati og sociale behandlingsevner

 For det første havde min iPhone været min medieafspiller, så jeg lettede mig straks af den mærkelige slags håndhævede 'døvhed', der kommer fra at have høj musik i dine ører, uanset hvor du går.

 Det havde også været min go-to-enhed til kort - med det resultat, at jeg næsten øjeblikkeligt gik tabt, næste gang jeg prøvede at gå et sted uvant.

 Uden nogen internet-aktiveret enhed ved min side kunne jeg ikke engang logge på for at tjekke online kørselsvejledninger, hvad så ikke fik et GPS-signal og retninger tilpasset min specifikke placering - hvilket ville have været nyttigt, da jeg ikke vidste, hvor jeg var.

 Det, jeg imidlertid genopdagede, var følelsen af ​​eventyr - det sjove og rene stum ved at gå tabt, mens jeg prøver at komme et sted, oplevelsen af ​​at faktisk høre verden omkring mig, og så videre.

 Hjemme havde jeg ikke andet valg end at beholde min Mac til arbejde, men jeg boksede de bærbare enheder og lagde dem på loftet, og pludselig blev aftenerne om familietid igen, i stedet for at tweete mine tanker om hvad show jeg var ser.

 Jeg har sandsynligvis mistet et par følgere på grund af min lavere aktivitetsniveau på de sociale netværk, men jeg fik en nyvundet anerkendelse for min familie og en større opmærksomhed om deres meninger.

 Generelt vil jeg sige, at de fleste hardcore Apple-fans ville synes det var næsten umuligt at adskille sig helt fra mærket - men simpelthen at få en mere retfærdig balance mellem din tilsluttede og 'rigtige' livsstil er en god måde at komme tilbage i kontakt med, hvem du er som person.