Det ser ud til, at det værste er sket, min Gmail har mistet adgang til alle mine mails inden marts 2011. Efter at have gennemgået Gmail-hjælpeforumerne ser det ud til, at jeg ikke er den eneste, der er mange, især i perioden september 2011 indtil dato kan ikke finde ud af, hvad der har forårsagede dette, men brugen af ​​Gmail-hjælpeformularen var ubrugelig, da jeg fik et halt svar fra supportteamet. (billede nedenfor) og den såkaldte undersøgelse blev udført inden for mindre end et minut 🙁 det var den tid, jeg tog brug af at sende dem en e-mail og jeg fik svaret på 30 sekunder.

 

Er dine Gmail-e-mails forsvundet? Du er ikke alene

En simpel søgning på Google-søgning ved hjælp af udtrykket “forsvindende e-mails Gmail”Afslører bare, at der er mange brugere, der står over for dette problem, og der synes desværre ingen løsning på det. En af brugerne i Google-mail-hjælp forum bebrejder også, at spørgsmålet om forsvindende e-mails startede efter skift til den nye Gmail-grænseflade. Ikke en løsning indtil nu, da vi stadig vurderer synderen bag dette inklusive sikkerhedskontrol som foreskrevet af Gmail.

Enhver hjælp / rettelse / support vil blive meget værdsat for dette problem.