Når det kommer til at kommunikere med dine venner, familie eller kolleger på sociale medier, er Facebook Messenger en af ​​de mest populære platforme. Efter de hurtige erhvervelser af Whatsapp og Instagram har Facebook brugt de bedste bits fra begge dele for at gøre deres Messenger-platform meget mere robust. For nylig fik Instagram en opdatering, hvor Instagram-messenger blev flettet ind i Messenger, og som sådan er Messenger i dag almindelig på tværs af både Facebook og Instagram. Der er tilfælde, hvor iPhone-brugere har foretrukket Facebook Messenger til iPhone, frem for iMessage og endda Whatsapp til tider.

Hvad der trækker folk til Facebook Messenger er dets behagelige brugergrænseflade og understøttelse af næsten alle perifere messaging-muligheder som emojis, GIF'er, Stickers blandt andre.

En af de mere undervurderede funktioner i Facebook Messenger er arkivfunktionen. Hvis du har haft en samtale med en kontakt, og emnet for diskussion er blevet lukket, eller hvis du føler, at samtalen har set sin afslutning, kan du sætte den ud af syne ved at arkivere samtalen. Dette fjerner samtalen fra din indbakke, men sletter den ikke. Hvis du vil genoptage samtalen eller bare læse indholdet igen, skal du bare søge efter chatten, så vises den.

Hvis du nu vil arkivere og derefter slette samtalen, er det desværre ikke muligt, da fraværet af en dedikeret arkivmappe forhindrer os i at gøre det samme. Så i virkeligheden skal du vælge -

Nummer 1 - Arkiver beskeden og lad den være. (Dette vil sætte det ud af syne, men kan bringes tilbage til hovedindbakken, hvis du sender en besked til den kontakt).

Du kan arkivere en besked ved at stryge til venstre på samtalen i indbakken, trykke på ikonet 'tre linjer' og vælge indstillingen Arkiv.

Nummer 2 - Slet det fra Get-go. For at slette beskeden fra din indbakke er det hvad du kan gøre.

 

Trin 1. Åbn 'budbringer'app på din iPhone.

 

Sådan slettes arkiverede meddelelser på Facebook til iPhone

 

Trin 2. Rul gennem listen over samtaler, og vælg den, du vil slette.

 

Sådan slettes arkiverede meddelelser på Facebook til iPhone

 

Trin 3. Stryg til venstre på samtalen for at afsløre hurtigmenuen.

 

Sådan arkiveres eller slettes meddelelser på Facebook Messenger til iOS

 

Trin 4. Tryk på 'Sletteknappen fra valgmulighederne.

 

Trin 5. Tryk på 'Slette'mulighed igen fra bekræftelsesvinduet.

 

Sådan slettes arkiverede meddelelser på Facebook til iPhone

 

Samtalen slettes nu. Før du forpligter dig til at slette samtalen, skal du sørge for at have læst hele samtalen mindst en gang. Dette skyldes, at sletningen er permanent, og hvis du senere indser, at du havde udvekslet vigtige oplysninger i den slettede samtale, er der ingen måde, du kan få det tilbage alene. Den eneste løsning er derefter at kontakte den pågældende kontaktperson og bede dem om et skærmbillede af samtalen, hvis de stadig har den i deres indbakke.