En af de grundlæggende anvendelser af en smartphone er at foretage opkald til dine kontakter. Uanset hvilket mærke eller hvor avanceret smarttelefonen er, forbliver den grundlæggende opgave den samme, og når det kommer til at foretage opkald eller sende meddelelser, hvad du har brug for, er kontakter.

Efterhånden som vi går, gemmer vi mange kontakter på vores Android-enhed, og mens de fleste af dem er langsigtede, personlige kontakter, er der nogle kontakter, som vi gemmer til midlertidige formål, men glemmer dem, når jobbet er udført. Sådanne kontakter kan faktisk være en anledning til bekymring i det lange løb, især de, der er, har ikke nøjagtigt de rigtige intentioner.

Vi hører flere rapporter hver dag om spamkontakter, der manipulerer folk med at videregive kritiske og personlige oplysninger for at afpresse penge, og det er disse kontakter, der ser helt normale ud på vores liste, men som har ondsindet hensigt.

Løsningen er enten at slette disse kontakter direkte eller blokere dem og derefter rapportere dem til de berørte myndigheder.

I denne vejledning viser vi dig, hvordan du blokerer en kontakt på Android.

Trin 1. Åbn 'Telefon'app på din Android-smartphone.

 

Sådan blokeres en kontakt på Android

 

Trin 2. Tryk på 'kontakter'ikon for at åbne din kontaktliste.

 

Sådan blokeres en kontakt på Android

 

Trin 3. Tryk på navnet på den kontakt, du vil blokere, for at åbne kontaktoplysningerne og historikken.

 

Sådan blokeres en kontakt på Android

 

Trin 4. Tryk på 'tre-prikikon øverst til højre på kontaktskærmen.

 

Sådan blokeres en kontakt på Android

 

Trin 5. Tryk på 'Bloker'fra rullemenuen.

 

Sådan blokeres en kontakt på Android

 

Når du har bekræftet handlingen fra bekræftelsesskærmen, blokeres kontakten fra dit system, og du finder ham / hende på din blokeringsliste. Du kan fjerne blokeringen af ​​kontakten fra selve blokeringslisten, men gør det på egen risiko.

Når du først har blokeret kontakten, kan han / hun ikke ringe til dit nummer eller endda sende dig beskeder. Fjernelse af blokeringen af ​​kontakten gendanner ikke meddelelser, der kan sendes i mellemtiden.