En af de mest ikoniske og brugte funktioner på iPhone er 'App Store'. Det største lager af mobilapps på markedet er Apples svar på Play Store, der findes på Android-enheder, og som sådan er det også den officielle platform til at downloade eller købe dine yndlingsapps.

For nylig lancerede Apple også et Family Sharing-program, hvor en person kan købe en app og dele den samme app med 5 andre personer i hans 'Family Sharing'-plan. Den eneste fangst her er, at det øjeblik et medlem tages af familiedeling, kan de ikke længere bruge denne delte app og skal købe deres egen kopi.

Apple har også truffet foranstaltninger til at holde indkøb begrænset til folk omkring 18 år. Der er nu også en biometrisk failsafe på plads, der udløses, når du ønsker at foretage et køb i App Store. På denne måde kan brugerne kontrollere utilsigtede køb foretaget af børn. Dette skridt blev ratificeret, efter at der var rapporter om børn, der brugte deres Apple-enhed eller deres Forældres Apple-enheder, til at købe apps og foretage køb i appen, der kostede tusindvis af dollars.

Nu er det en god ide at kontrollere din købshistorik en gang imellem for at holde styr på alle de apps, du har købt, og også kontrollere, om du ikke har brug for nogen af ​​disse apps længere.

I denne vejledning viser vi dig, hvordan du kontrollerer købshistorikken på iPhone.

Trin 1. Åbn 'App Store'på din iPhone.

 

Sådan kontrolleres købshistorikken på iPhone

 

Trin 2. Tryk på brugerikonet øverst til højre på skærmen.

 

Sådan kontrolleres købshistorikken på iPhone

 

Trin 3. Tryk på 'købt'fra menuen.

 

Sådan kontrolleres købshistorikken på iPhone

 

Trin 4. Klik derefter på 'Mine køb'indstilling fra den købte menu.

 

Sådan kontrolleres købshistorikken på iPhone

 

Du vil nu se en liste over apps, som du har downloadet eller købt. Her, hvis du føler, at du har brug for at installere en bestemt app, kan du blot trykke på downloadknappen ved siden af ​​appen, og appen geninstalleres på din iPhone-enhed. Bemærk også, at apps, når de først er købt, forbliver dine til stadighed. Selv hvis du sletter en betalt app, kan du blot geninstallere den på din enhed uden ekstra omkostninger.