Smartphonen har udviklet sig gennem årene til at blive et utroligt stykke teknologi. Enheden kan nu give dig adgang til verden i din hule hånd, og funktionerne og funktionerne fortsætter med at vokse. Den ene ting, som smartphonen aldrig mister, er evnen til at oprette forbindelse til dine kontakter.

IPhone giver dig mulighed for at gemme dine kontakter på enheden, og derefter er mulighederne uendelige. Du kan kommunikere med dine kontakter via tredjepartsapps som WhatsApp, Messenger, Snapchat osv. Eller gå på old school med det traditionelle telefonopkald, SMS eller MMS. Nu, hvis dine kontakter også har en iPhone, kan du endda forkæle dig med iMessage-kommunikation eller have problemfri videoopkald i høj kvalitet ved hjælp af FaceTime.

Når du begynder at gemme kontakter, kan der komme et tidspunkt, hvor du måske føler behov for at gruppere bestemte kontakter baseret på et bestemt emne. For eksempel vil du måske gruppere alle kontorkollegekontakter i en gruppe, eller måske vil du gruppere dine kollegekammerater i en gruppe for hurtig adgang, når du vil kommunikere med en af ​​dem.

Gruppering af kontakter på en iPhone er ikke mulig fra enheden og kræver derfor brug af din computer. I denne vejledning viser vi dig, hvordan du opretter kontaktgrupper på iPhone.

Trin 1. Åbn webbrowseren på din computer og gå til iCloud-webstedet.

Trin 2. Log ind på din Apple-konto ved hjælp af de rigtige legitimationsoplysninger.

 

Sådan oprettes en kontaktgruppe på iPhone

 

Trin 3. Fra hovedsiden skal du klikke på 'kontakter'knappen.

 

Sådan oprettes en kontaktgruppe på iPhone

 

Trin 4. Vælg de kontakter, du vil gruppere, ved at holde 'Kommando'-tasten, mens du vælger hver kontakt.

 

Sådan oprettes en kontaktgruppe på iPhone

 

Trin 5. Når kontakterne er valgt, skal du klikke på 'Opret gruppe' mulighed.

 

Sådan oprettes en kontaktgruppe på iPhone

 

Trin 6. Navngiv gruppen, og du er færdig.

 

Sådan oprettes en kontaktgruppe på iPhone

 

Når gruppen er oprettet, vil du se gruppen vises på din iPhone, og nu, når du vil kommunikere med en bestemt kontakt, der er blevet grupperet, kan du blot få adgang til gruppen, og du er klar til at gå.