Facebook er blevet en integreret del af alles liv på grund af fænomenet kaldet sociale netværk. Man kan hævde, at den største ting, der sker med sociale medier og sociale netværk, er Facebook, og de ville have ret. Hvad mere er, at virksomheden har cementeret sine fødder i den sociale scene yderligere efter de nylige erhvervelser af Instagram og WhatsApp, hvilket også gør det til en af ​​de mest afrundede platforme på internettet og en indholdsskabers paradis.

Hvis du vil tage en pause fra sociale medier, så har Facebook den rigtige løsning til dig. Du ser, der er to alternativer, du kan udøve.

  1. Deaktiver kontoen
  2. Slet kontoen

Hvis du vælger at slette kontoen, gør Facebook netop det. Dit brugernavn er væk, medierne er væk, gemte sider og indhold, alt er grundlæggende udslettet, så når du beslutter at vende tilbage til sociale medier efter din pause, skal du i bund og grund starte fra bunden.

Den anden mere milde løsning er at deaktivere kontoen. Dette sætter din konto midlertidigt, og når du beslutter at afslutte din hiatus fra sociale medier, skal du blot logge ind på din konto igen, og du er indstillet.

I denne tutorial vil vi vise dig, hvordan du deaktiverer en Facebook-konto.

Trin 1. Åbn webbrowseren på din pc / laptop.

Trin 2. Skriv i URL-linjen www.facebook.com.

deaktiver Facebook

Trin 3. Log ind på din Facebook-konto.

Sådan deaktiveres en Facebook-konto

Trin 4. Tryk på det lille trekantikon øverst til højre på Facebook-startsiden.

Sådan deaktiveres en Facebook-konto

Trin 5. I rullemenuen skal du klikke på 'Indstillinger'knappen.

Sådan deaktiveres en Facebook-konto

Trin 6. Fra venstre rude skal du klikke på 'Din Facebook-information' mulighed.

Sådan deaktiveres en Facebook-konto

Trin 7. I højre rude skal du klikke på 'Deaktivering og sletning' mulighed.

Sådan deaktiveres en Facebook-konto

Trin 8. Vælg 'Deaktiver konto'og klik på'Fortsæt med Kontodeaktivering'knappen.

deaktiver en konto på Facebook

Trin 9. Udfyld formularen Kontodeaktivering, og klik derefter på 'Deaktiver'knappen.

Sådan deaktiveres en Facebook-konto

Din konto vil nu blive deaktiveret med øjeblikkelig virkning. Denne status forbliver, indtil du beslutter, at du er klar til sociale medier igen. Derefter er det bare et spørgsmål om at logge ind igen på din konto, og du kan fortsætte lige hvor du slap.