Facebook er blevet en integreret del af alles liv på grund af fænomenet kaldet sociale netværk. Man kan hævde, at den største ting, der sker med sociale medier og sociale netværk, er Facebook, og de ville have ret. Hvad mere er, at virksomheden har cementeret sine fødder i den sociale scene yderligere efter de nylige erhvervelser af Instagram og WhatsApp, hvilket også gør det til en af ​​de mest afrundede platforme på internettet og en indholdsskabers paradis.

Den tilsyneladende harmløse platform har dog sin egen mørke side, og efter flere rapporter om afhængighed, cybermobning og brud på datasikkerhed er mange Facebook-brugere begyndt at gå af platformen.

Hvis du er en af ​​de mennesker, der vil tage en pause eller forlade platformen helt, skal du læse videre.

I denne tutorial vil vi vise dig, hvordan du deaktiverer din Facebook-konto.

Trin 1. Åbn webbrowseren på din pc / laptop.

Trin 2. Skriv i URL-linjen www.facebook.com.

deaktiver Facebook

Trin 3. Log ind på din Facebook-konto.

Sådan deaktiveres din Facebook-konto

Trin 4. Tryk på det lille trekantikon øverst til højre på Facebook-startsiden.

Sådan deaktiveres din Facebook-konto

Trin 5. I rullemenuen skal du klikke på 'Indstillinger'knappen.

Sådan deaktiveres din Facebook-konto

Trin 6. I venstre rude skal du klikke på 'Din Facebook-information' mulighed.

Sådan deaktiveres din Facebook-konto

Trin 7. Klik nu på højre sidevindue på 'Deaktivering og sletning' mulighed.

Sådan deaktiveres din Facebook-konto

Trin 8. I det næste vindue skal du vælge 'Deaktiver konto' mulighed.

Sådan deaktiveres din Facebook-konto

Trin 9. Klik på 'Fortsæt til Deaktivering' mulighed.

Sådan deaktiveres din Facebook-konto

Trin 10. Udfyld formularen Deaktivering, og klik derefter på 'Deaktiver knap«.

Sådan deaktiveres din Facebook-konto

Din Facebook-konto vil nu blive deaktiveret. Dette fjerner din tilstedeværelse på Facebook-platformen, inklusive alle dine fotos og medier. Du kan stadig bruge Messenger-appen, hvis du vil.