Facebook er blevet en integreret del af alles liv på grund af fænomenet kaldet sociale netværk. Man kan hævde, at den største ting, der sker med sociale medier og sociale netværk, er Facebook, og de ville have ret. Hvad mere er, at virksomheden har cementeret sine fødder i den sociale scene yderligere efter de nylige erhvervelser af Instagram og WhatsApp, hvilket også gør det til en af ​​de mest afrundede platforme på internettet og en indholdsskabers paradis.

En virkelig cool funktion på Facebook-platformen er Groups. Grupper giver folk med fælles interesse mulighed for at mødes og skabe et samfund med rig, levende og relevant indhold.

Med tiden, hvis du føler, at gruppen ikke tjener sit formål længere, er det også meget let at slette gruppen og kalde den en dag.

I denne tutorial vil vi vise dig, hvordan du sletter en gruppe på Facebook.

Trin 1. Åbn webbrowseren på din pc / laptop.

Trin 2. Skriv i URL-linjen www.facebook.com.

deaktiver Facebook

Trin 3. Log ind på din Facebook-konto.

Sådan slettes en gruppe på Facebook

Trin 4. Tryk på det lille trekantikon øverst til højre på Facebook-startsiden.

Sådan slettes en gruppe på Facebook

Trin 5. Klik på 'Administrer grupper'fra rullemenuen.

slette en gruppe på Facebook

Trin 6. Under 'Grupper, du administrerer', skal du klikke på den gruppe, du vil slette.

Sådan slettes en gruppe på Facebook

Trin 7. Klik på linket ved siden af ​​'Medlemmer' mulighed.

Sådan slettes en gruppe på Facebook

Trin 8. Klik på 'tre prik'ikon ved siden af ​​dit navn under fanen Administratorer.

Sådan slettes en gruppe på Facebook

Trin 9. Klik på 'Forlad gruppe'fra rullemenuen.

Sådan slettes en gruppe på Facebook

Trin 10. Klik på 'Forlad og slet'i bekræftelsesvinduet.

Sådan slettes en gruppe på Facebook

Din gruppe bliver nu slettet. Hvis du er nogen, der ønsker at bruge denne tutorial til at slette gruppen, skal du sørge for, at du er professionel omkring processen og informere alle gruppemedlemmer om beslutningen, inden du går igennem med den.