Når det kommer til desktops eller laptops, er en af ​​de vigtigste opgaver for brugeren at tage backup af systemet. Sikkerhedskopiering ofte giver dig mulighed for at gemme de data, du har arbejdet med i dage eller måneder, og i tilfælde af et systemfejl eller problem hjælper en ny backup dig til at fortsætte lige hvor du slap. Den bedste måde at oprette en sikkerhedskopi af din iPhone på er at bruge skylagringsfunktionen i Apple - iCloud.

iCloud giver dig mulighed for at gemme alle de data, du har på din Mac-enhed i skyen, og når du har udført en nulstillingshandling på din Mac, kan du altid downloade alle dine data igen fra skyen. I begyndelsen tilbyder iCloud dig 15 GB lagerplads, som lyder godt, men når du har mange data, udvider du iCloud-lageromkostningerne, hvilket måske eller måske ikke er efter din smag.

Som standard begynder dine iOS 14-enheder (iPhone eller iPad) at oprette en sikkerhedskopi på iCloud, i det øjeblik du starter dem op og begynder at bruge enhederne, og det kan ske, at det indhold, du har nu, skal sikkerhedskopieres, og du er løbet tør for plads på iCloud. I sådanne tilfælde kan du gå til iCloud-webstedet og slette uønskede emner for at give plads til nyere emner, eller du kan slette den eksisterende sikkerhedskopi helt.

I denne vejledning viser vi dig, hvordan du sletter iCloud-sikkerhedskopier på iOS 14.

Trin 1. Åbn 'Indstillinger'app på din iPhone.

 

Sådan slettes iCloud-sikkerhedskopier på iOS 14

 

Trin 2. Tryk på dit navn for at åbne brugerindstillingerne.

 

Sådan slettes iCloud-sikkerhedskopier på iOS 14

 

Trin 3. I brugerindstillingsmenuen skal du trykke på 'iCloud' mulighed.

 

Sådan slettes iCloud-sikkerhedskopier på iOS 14

 

Trin 4. Klik derefter på 'Administrer Opbevaring'indstilling fra iCloud-menuen.

 

Sådan slettes iCloud-sikkerhedskopier på iOS 14

 

Trin 5. I iCloud-lagringsmenuen skal du trykke på 'Sikkerhedskopier' mulighed.

 

Sådan slettes iCloud-sikkerhedskopier på iOS 14

 

Trin 6. Tryk på den enhed, hvor sikkerhedskopien er gemt.

 

Sådan slettes iCloud-sikkerhedskopier på iOS 14

 

Trin 7. Tryk på 'Slet sikkerhedskopi'mulighed for at starte processen.

 

Sådan slettes iCloud-sikkerhedskopier på iOS 14

 

Sørg for, at du er helt sikker på, at du er i stand til at miste de nuværende sikkerhedskopierede filer, inden du fortsætter med denne vejledning. Dette skyldes, at sletning af sikkerhedskopier er en ikke-reversibel proces, og når den først er væk, er der ingen mulighed for at bringe den tilbage.