Smartphonen har udviklet sig gennem årene til at blive et utroligt stykke teknologi. Enheden kan nu give dig adgang til verden i din hule hånd, og funktionerne og funktionerne fortsætter med at vokse. Den ene ting, som smartphonen aldrig mister, er evnen til at oprette forbindelse til dine kontakter.

IPhone giver dig mulighed for at gemme dine kontakter på enheden, og derefter er mulighederne uendelige. Du kan kommunikere med dine kontakter via tredjepartsapps som WhatsApp, Messenger, Snapchat osv. Eller gå på old school med det traditionelle telefonopkald, SMS eller MMS. Nu, hvis dine kontakter også har en iPhone, kan du endda forkæle dig med iMessage-kommunikation eller have problemfri videoopkald i høj kvalitet ved hjælp af FaceTime.

Nu, hvis du har mange kontakter gemt på din iPhone, er chancerne for, at du måske finder et par af dem til at være overflødige, og i sådanne tilfælde er det en god ide at slette dem og spare på lageret. Nu er fangsten her, at du ikke kan batch slette kontakter direkte fra din iPhone, hvorfor vi skal bruge vores pc / bærbar computer til at få det gjort.

I denne vejledning viser vi dig, hvordan du sletter flere kontakter på din iPhone.

Trin 1. Åbn webbrowseren på din pc eller bærbare computer og gå til 'iCloud' internet side.

Trin 2. Log ind på din Apple-konto ved hjælp af de korrekte legitimationsoplysninger.

 

Sådan slettes flere kontakter på din iPhone

 

Trin 3. Klik på hovedsiden på 'kontakter'knappen.

 

Sådan slettes flere kontakter på din iPhone

 

Trin 4. Rul gennem listen, og tryk på 'Kommando'-tasten, mens du klikker på de enkelte kontakter.

 

Sådan slettes flere kontakter på din iPhone

 

Trin 5. når kontakterne er valgt, skal du klikke på knappen Indstillinger nederst til venstre.

 

Sådan slettes flere kontakter på din iPhone

 

Trin 6. Klik på 'Slette'knappen.

 

Sådan slettes flere kontakter på din iPhone

 

Alle de valgte kontakter slettes nu fra iCloud såvel som din iPhone-enhed. Inden du går i gang med batch-sletningsproceduren, skal du sikre dig, at du sletter de rigtige kontakter fra listen. Hvis du ender med at slette en vigtig konto ved en fejltagelse, er den eneste måde at bringe den tilbage på at genskabe kontakten med alle oplysninger.