Facebook er blevet en integreret del af alles liv på grund af fænomenet kaldet sociale netværk. Man kan hævde, at den største ting, der sker med sociale medier og sociale netværk, er Facebook, og de ville have ret. Hvad mere er, at virksomheden har cementeret sine fødder i den sociale scene yderligere efter de nylige erhvervelser af Instagram og WhatsApp, hvilket også gør det til en af ​​de mest afrundede platforme på internettet og en indholdsskabers paradis.

Facebook giver dig mulighed for at uploade fotos, som er en fantastisk måde at dele minder eller ture til forskellige steder i verden. Den bedste del er, at takket være privatlivets funktioner kan du beslutte, hvem der får vist dine fotos, og hvem der ikke gør det. Nogle gange kører et foto, og det er en god ide at slette det, før det ses uden for sammenhæng.

I denne tutorial vil vi vise dig, hvordan du sletter billeder på Facebook.

Trin 1. Åbn webbrowseren på din pc / laptop.

Trin 2. Skriv i URL-linjen www.facebook.com.

hvordan du ser din Facebook-profil som offentlig

Trin 3. Log ind på din Facebook-konto.

Sådan slettes billeder på Facebook

Trin 4. Klik på profilikonet for at åbne din Facebook-profilside.

slet et billede på Facebook

Trin 5. Klik på 'pics'-knappen på profilværktøjslinjen.

Sådan slettes billeder på Facebook

Trin 6. Rul gennem galleriet, og klik på det billede, du vil slette.

Sådan slettes billeder på Facebook

Trin 7. Klik på 'Indstillinger'-knappen i bunden af ​​billedet.

Sådan slettes billeder på Facebook

Trin 8. Klik på 'Slet dette billede'fra pop-up-menuen.

Sådan slettes billeder på Facebook

Trin 9. Klik på 'Slette'fra bekræftelsesvinduet.

Sådan slettes billeder på Facebook

Det valgte billede slettes fra din profil. Hvis nogen af ​​dine kontakter forsøger at få adgang til billedet via et eksternt link, indlæses billedet stadig ikke. Den eneste udvej er at uploade billedet igen.