Google Meet (Hangouts) er en meget populær Google-tjeneste og bruges til onlinemeddelelser, lyd og endda videokonferencer. Men hvis du ejer flere Google-konti, er chancerne for, at alle disse konti er logget ind på Google Meet (Hangouts).

Den første løsning, der kommer i tankerne, er nu at slette den Google Meet (Hangouts) -konto, som du ikke har brug for. Men det er ikke så enkelt. En Google Meet (Hangouts) -konto kan 'slettes', hvis du rent faktisk sletter den aktuelle Google-konto. Det betyder, at den konto, du sletter, slettes, og du mister alle data. vedrørende denne konto.

En enklere løsning er at logge ud af de konti, du ikke har brug for på Google Meet (Hangouts). I denne selvstudie fortæller vi dig, hvordan du simpelthen kan logge ud af de konti, du ikke ønsker at være aktive på Google Meet (Hangouts).

Sag 1 - Android-, iOS- og iPad-enheder

Trin 1. Åbn appen Google Meet (Hangouts) på din Android-enhed.

slet google hangouts

Trin 2. Tryk på. Øverst til venstre tre-line ikon for at afsløre menuen.

Sådan slettes din Google Meet (Hangouts) -konto

Trin 3. Tryk på på ud for dit kontonavn pil for at afsløre en rullemenu.

Sådan slettes din Google Meet (Hangouts) -konto

Trin 4. Tryk på på rullemenuen Indstillinger.

Sådan slettes din Google Meet (Hangouts) -konto

Trin 5. Du vil nu se en liste over alle konti, du har på din enhed.

Sådan slettes din Google Meet (Hangouts) -konto

Trin 6. Tryk på den konto, du har vil ikke på Google Meet (Hangouts).

Trin 7. Rul ned til bunden i det vindue, der vises, og tryk på logge ud.

Sådan slettes din Google Meet (Hangouts) -konto

Du vil ikke længere se kontoen i Google Meet (Hangouts).

Sag 2 - Desktop / bærbar computer

Trin 1. Åbn webbrowseren på din desktop / laptop.

Trin 2. Indtast i URL-linjen hangouts.google.com

Sådan slettes din Google Meet (Hangouts) -konto

Trin 3. Klik på dit i Google Meet (Hangouts) betjeningspanel konto-knap øverst til højre.

Sådan slettes din Google Meet (Hangouts) -konto

Trin 4. Klik på på rullemenuen logge ud.

Når du logger ud af Google Meet (Hangouts), skal du sikre dig, at du ikke længere ser din konto i appen. Hvis du vil begynde at modtage underretninger for den konto, kan du blot logge tilbage på Google Meet (Hangouts) med kontoen.