Signal messaging-appen er en applikation til instant messaging, der fungerer på princippet om ægte ende til slut-kryptering. Mange mennesker har skiftet til denne app, lige siden Whatsapp introducerede et nyt sæt brugsvilkår, der gjorde det muligt for deres moderselskab, Facebook, at få adgang til absolut hver bit af data, der deles på Whatsapp-platformen.

Hvad der er endnu mere forvirrende er, at du ender med at miste adgang til Whatsapp-kontoen, hvis du ikke accepterer disse brugsbetingelser. Alle disse faktorer har startet en revolution, hvor brugerne skifter fuldt ud til den mere sikre Signal Messaging-app.

En ting at bemærke er dog, at brug af Signal betyder at bruge en ny messaging-platform, og hvis du er en person, der bare bruger Signal som en prøveperiode, og efter brug, er du ikke overbevist om platformen, kan du altid slette din konto.

I denne vejledning viser vi dig, hvordan du sletter din Signal Messaging-appkonto.

Trin 1. Åbn appen Signal Messaging på din smartphone.

 

Sådan tilføjes chatbaggrund i Signal Messaging-appen

 

Trin 2. Tryk på brugerikonet øverst til venstre på startskærmen.

 

Sådan indstilles et profilbillede i Signal Messaging-appen

 

Trin 3. I indstillingsmenuen skal du trykke på 'Avanceret' mulighed.

 

Sådan slettes din Signal Messaging App-konto

 

Trin 4. Tryk på 'Slet konto'-knappen fra menuen Avancerede indstillinger.

 

Sådan slettes din Signal Messaging App-konto

 

Bekræft operationen i pop op-vinduet, og om et par sekunder slettes din signalkonto. Husk nu, at sletning af din Signal-konto betyder, at du ikke kan gendanne det samme fra en sikkerhedskopi på et senere tidspunkt. Hvis du har lyst til at bruge Signal Messaging-appen igen, skal du starte fra bunden.

LÆS OGSÅ  Sådan aktiveres skærmrotation på iPhone

Du kan downloade din kopi af appen Signalbeskeder fra nedenstående link.

Signal til Android - Klik her.

Signal til iOS - Klik her.

Signal til pc - Klik her.