Tik Tok er en video delingsplatform, der vokser i popularitet og brugere på daglig basis. Mange indholdsskabere er siden begyndt at tilslutte sig Tik Tok for at få deres indhold videre til et større publikum.

Der kan dog komme et tidspunkt, hvor du måske løber tør for grunde til at bruge Tik Tok-platformen, og i dette tilfælde kan du måske slette din Tik Tok-konto i stedet for bare at logge ud.

I denne tutorial vil vi vise dig, hvordan du sletter din Tik Tok-konto.

Trin 1. Åbn Tik Tok på din enhed (iOS og Android understøttet).

Sådan slettes din Tik Tok-konto

Trin 2. Nu skal du trykke på 'Me'fanen i bunden af ​​dit feed.

Sådan slettes din Tik Tok-konto

Trin 3. Klik på 'fra dit betjeningspanel.tre-prik'knappen øverst til højre.

Sådan slettes din Tik Tok-konto

Trin 4. I det nye vindue skal du trykke på 'Administrer min konto' mulighed.

Sådan slettes din Tik Tok-konto

Trin 5. Tryk på 'i bunden af ​​det nye vindue'Slet konto«.

Sådan slettes din Tik Tok-konto

Trin 6. Du vil nu modtage en bekræftelseskode på dit registrerede mobilnummer. Indtast det samme, og tryk på 'Fortsæt.«.

Sådan slettes din Tik Tok-konto

Trin 7. Læs punkterne på næste skærm, og tryk så på 'Slet konto«.

Sådan slettes din Tik Tok-konto

Din konto bliver nu slettet fra Tik Tok.