Facebook er blevet en integreret del af alles liv på grund af fænomenet kaldet sociale netværk. Man kan hævde, at den største ting, der sker med sociale medier og sociale netværk, er Facebook, og de ville have ret. Hvad mere er, at virksomheden har cementeret sine fødder i den sociale scene yderligere efter de nylige erhvervelser af Instagram og WhatsApp, hvilket også gør det til en af ​​de mest afrundede platforme på internettet og en indholdsskabers paradis.

Grupper på Facebook er en fantastisk måde for brugere på tværs af platformen med lignende interesser at møde og dele ideer og indhold baseret på det særlige emne. Der er millioner af grupper på Facebook, der er relateret til næsten ethvert emne under solen, og selvom nogle grupper er private og kræver godkendelse for at være med, er der nogle grupper, der giver dig mulighed for at deltage direkte. Over tid er det imidlertid et velkendt faktum, at indholdet bliver mættet, og du kan føle behov for at gå videre til andre interesser. I sådanne tilfælde kan du finde det nødvendigt at forlade disse grupper.

I denne tutorial vil vi vise dig, hvordan du forlader en gruppe på Facebook.

Trin 1. Åbn webbrowseren på din pc / laptop.

Trin 2. Skriv i URL-linjen www.facebook.com.

hvordan du ser din Facebook-profil som offentlig

Trin 3. Log ind på din Facebook-konto.

Sådan forlader du en gruppe på Facebook

Trin 4. Klik på 'Arrow'-knappen øverst til højre på hjemmesiden.

gendanne slettede beskeder på Facebook

Trin 5. Klik på 'Administrer grupper'fra rullemenuen.

Sådan forlader du en gruppe på Facebook

Trin 6. Klik på den gruppe, du vil forlade, i venstre rude under 'Grupper, du er i'fanen.

Sådan forlader du en gruppe på Facebook

Trin 7. Klik på 'Nye'-knappen på gruppeprofilsiden.

Sådan forlader du en gruppe på Facebook

Trin 8. Klik på 'Forlad gruppe'fra rullemenuen.

Sådan forlader du en gruppe på Facebook

Trin 9. Klik på 'Forlad gruppe'knappen igen på bekræftelsesskærmen.

Sådan forlader du en gruppe på Facebook

Du vil nu ikke længere være en del af denne gruppe. I fremtiden, hvis du har lyst til at interagere med gruppen igen, kan du altid deltage igen i den. Offentlige grupper er meget mere imødekommende i disse aspekter, men private grupper beder dig muligvis om at autentificere dig selv endnu en gang.