Verden drives nu af WiFi, hvor næsten enhver husstand og ethvert offentligt sted bliver sammenkoblet via WiFi-netværk. Nogle af disse netværk er gratis at deltage i offentlige netværk, mens andre er låste, private netværk.

I løbet af dagen har vi tendens til at oprette forbindelse til ethvert WiFi-netværk, afhængigt af hvor de er. For eksempel, når du er hjemme, er du sandsynligvis forbundet til dit personlige Wifi-hjemmenetværk, mens du muligvis opretter forbindelse til Office Wifi på arbejdspladsen og en offentlig WiFi på en café.

I disse dage er Android-smartphones programmeret til at gemme netværksdetaljer med høj hastighed på systemet og automatisk oprette forbindelse til dem, når du er i nærheden af ​​en. Normalt er denne funktion meget nyttig, da den holder din enhed automatisk tilsluttet det hurtigste netværk, men der er tilfælde, hvor netværket er låst, og din smartphone opretter forbindelse til det på grund af den store fordel af de gemte data.

Dette kan medføre et enormt spild af tid, og du kan miste nogle af de data, du prøver at sende gennem dette netværk. For at imødegå en sådan situation har Android tilføjet en fail-safe, der giver dig mulighed for at deaktivere denne autoforbindelsesfunktion og manuelt oprette forbindelse til et netværk, uanset hvor du er.

I denne vejledning viser vi dig, hvordan du stopper WiFi i at tænde automatisk på Android.

Trin 1. Åbn 'Indstillinger'app på din Android-smartphone.

 

Sådan stoppes Wifi fra at tænde automatisk på Android

 

Trin 2. Tryk på 'Netværk og internet'fra menuen Indstillinger.

 

Sådan stoppes Wifi fra at tænde automatisk på Android

 

Trin 3. Tryk på knappen Wifi indstilling fra listen over indstillinger.

 

Sådan stoppes Wifi fra at tænde automatisk på Android

 

Trin 4. Rul til bunden af ​​siden, og tryk på 'WiFi-præferencer' mulighed.

 

Sådan stoppes Wifi fra at tænde automatisk på Android

 

Trin 5. Slå FRA fra 'Tænd for WiFi automatisk' mulighed.

 

Sådan stoppes Wifi fra at tænde automatisk på Android

 

Dette deaktiverer funktionen til automatisk forbindelse, og du bliver nu nødt til manuelt at oprette forbindelse til de tilgængelige WiFi-netværk, uanset hvor du er.