Facebook er blevet en integreret del af alles liv på grund af fænomenet kaldet sociale netværk. Man kan hævde, at den største ting, der sker med sociale medier og sociale netværk, er Facebook, og de ville have ret. Hvad mere er, at virksomheden har cementeret sine fødder i den sociale scene yderligere efter de nylige erhvervelser af Instagram og WhatsApp, hvilket også gør det til en af ​​de mest afrundede platforme på internettet og en indholdsskabers paradis.

Når du poster noget på Facebook, er der en kommentarsektion, hvor folk, der ser indlægget, kan kommentere deres tanker, meninger eller kritik. Mens nogle af kommentarerne er positive, er der nogle brugere på Facebook, der kun ønsker at sprede dårlig tro. Mens du ikke kan; t afslutte kommentarer til indlæg på Facebook, er der en måde at forhindre ukendte brugere fra at kommentere dine indlæg.

Hvis du udsættes for negative kommentarer eller chikane på dine indlægskommentarer, kan du nemt slå kommentarer til dine facebookindlæg fra.

I denne tutorial vil vi vise dig, hvordan du deaktiverer kommentarer til et Facebook-indlæg.

Trin 1. Åbn webbrowseren på din pc / laptop.

Trin 2. Skriv i URL-linjen www.facebook.com.

hvordan du ser din Facebook-profil som offentlig

Trin 3. Log ind på din Facebook-konto.

Sådan deaktiveres kommentarer til et Facebook-indlæg

Trin 4. Tryk på 'pil'ikonet øverst til højre på Facebook-startsiden.

gendanne slettede beskeder på Facebook

Trin 5. Klik på 'Indstillinger'fra rullemenuen

deaktiver kommentar på Facebook

Trin 6. Klik på 'Offentlige indlæg'fra venstre rude.

Sådan deaktiveres kommentarer til et Facebook-indlæg

Trin 7. Klik på knappen Rediger ved siden af ​​'Kommentarer til offentlige indlæg' mulighed.

Sådan deaktiveres kommentarer til et Facebook-indlæg

Trin 8. Klik på 'Privatliv'knappen.

Sådan deaktiveres kommentarer til et Facebook-indlæg

Trin 9. Klik på 'Friends'fra rullemenuen.

Sådan deaktiveres kommentarer til et Facebook-indlæg

Når du vælger denne indstilling, er det kun dine venner, der kan kommentere dine indlæg. Så selvom offentligheden kan se indlægene, er det kun venner, der har tilladelse til at kommentere det.