Facebook er blevet en integreret del af alles liv på grund af fænomenet kaldet sociale netværk. Man kan hævde, at den største ting, der sker med sociale medier og sociale netværk, er Facebook, og de ville have ret. Hvad mere er, at virksomheden har cementeret sine fødder i den sociale scene yderligere efter de nylige erhvervelser af Instagram og WhatsApp, hvilket også gør det til en af ​​de mest afrundede platforme på internettet og en indholdsskabers paradis.

Facebook blev oprettet for at give folk en sikker havn til at udtrykke deres tanker og ideer. Der er dog nogle mennesker, der bliver ven med dig og derefter forkæle sig med nogle ikke så positive aktiviteter. Dette kaldes chikane, og knytnæven til at stoppe denne problemer er at blokere den ansvarlige kontakt.

Med tiden, hvis du føler, at den bruger, du tidligere har blokeret, har vendt et nyt blad, giver Facebook dig muligheden for at fjerne blokeringen af ​​kontakten og tillader kommunikation mellem dig igen.

I denne tutorial vil vi vise dig, hvordan du fjerner blokeringen af ​​en bruger på Facebook.

Trin 1. Åbn webbrowseren på din pc / laptop.

Trin 2. Skriv i URL-linjen www.facebook.com.

deaktiver Facebook

Trin 3. Log ind på din Facebook-konto.

Sådan fjernes blokeringen af ​​en bruger på Facebook

Trin 4. Tryk på det lille trekantikon øverst til højre på Facebook-startsiden.

Sådan fjernes blokeringen af ​​en bruger på Facebook

Trin 5. I rullemenuen skal du klikke på 'Indstillinger'knappen.

Sådan fjernes blokeringen af ​​en bruger på Facebook

Trin 6. I venstre rude skal du klikke på 'Blokering'fanen.

fjern blokering af en bruger på facebook

Trin 7. I det højre vindue vil du se en liste over navnene på de brugere, du har blokeret.

Sådan fjernes blokeringen af ​​en bruger på Facebook

Trin 8. Klik på 'Fjern blokering'-knappen ved siden af ​​brugerens navn.

Trin 9. Klik på bekræftelsesskærmen på 'bekræfte'knappen.

Sådan fjernes blokeringen af ​​en bruger på Facebook

Dette blokerer brugeren på din Facebook. Husk, at fjernelse af blokeringen af ​​brugeren genindfører alle de tilladelser, han / hun tidligere havde, hvilket inkluderer at se dine indlæg, historier, interagere med dit indhold osv.

Sørg for, at du har tænkt grundigt, før du beslutter at fjerne blokering af en bruger på Facebook.