Facebook er blevet en integreret del af alles liv på grund af fænomenet kaldet sociale netværk. Man kan hævde, at den største ting, der sker med sociale medier og sociale netværk, er Facebook, og de ville have ret. Hvad mere er, at virksomheden har cementeret sine fødder i den sociale scene yderligere efter de nylige erhvervelser af Instagram og WhatsApp, hvilket også gør det til en af ​​de mest afrundede platforme på internettet og en indholdsskabers paradis.

Når du tilføjer en ven på Facebook, begynder du uforvarende også at følge ham / hende. Hvad dette betyder, er, at når denne bruger indsender noget indhold på Facebook, vises det på din tidslinje. Hvis du ikke er interesseret i den slags indhold, som dine venner laver, er det bedste at gøre, hvis du ikke følger dem.

At følge en bruger er ikke det samme som at være uvenlig med ham / hende. Når du afslutter en bruger, holder du op med at se indlæg, de offentliggør på din tidslinje. Du er stadig venner med dem på platformen.

I denne tutorial vil vi vise dig, hvordan man afslutter en bruger på Facebook.

Trin 1. Åbn webbrowseren på din pc / laptop.

Trin 2. Skriv i URL-linjen www.facebook.com.

hvordan du ser din Facebook-profil som offentlig

Trin 3. Log ind på din Facebook-konto.

Sådan afsløres en bruger på Facebook

Trin 4. Søg efter den bruger, du vil fjerne, ved hjælp af søgefeltet.

Sådan afsløres en bruger på Facebook

Trin 5. Klik på brugerprofilen fra søgeresultaterne.

frigiv en bruger

Trin 6. Hold markøren over 'Følgende'-knappen nær profilen.

Sådan afsløres en bruger på Facebook

Trin 7. Klik på 'Følg ikke længere'mulighed for at afslutte handlingen.

Sådan afsløres en bruger på Facebook

Du vil nu stoppe med at modtage og se indlæg fra den ikke-fulgte bruger på Facebook. Du kan altid begynde at følge brugeren, hvis du vil engagere sig i deres indhold lidt mere.