Facebook har finjusteret sin sociale medieplatform gennem årene, og for nylig har de roligt lagt en 'Følg' -funktion for alle brugere. Så nu, når en bruger accepterer din Friend Request, bliver du deres 'Friend', men nu begynder du også at følge dem på Facebook. Når du følger nogen på Facebook, får du besked om deres seneste indlæg og kommentarer.

Hvis du ikke ønsker disse underretninger, behøver du ikke at vende dem fra platformen. Den rigtige løsning er 'Unfollow' dem på Facebook.

I denne tutorial vil vi vise dig, hvordan man 'unfollow' en bruger på Facebook.

Trin 1. Åbn webbrowseren på din desktop / laptop.

Trin 2. Indtast følgende link i URL-linjen - www.facebook.com

følg ikke på Facebook

Trin 3. Søg efter den bruger, du vil fjerne.

Sådan afsløres en bruger på Facebook

Trin 4. Klik på deres navn eller profilbillede for at åbne deres profil på Facebook.

Sådan afsløres en bruger på Facebook

Trin 5. Klik på 'Følgende'-knap nær deres profil.

Sådan afsløres en bruger på Facebook

Trin 6. I rullemenuen skal du klikke på 'Følg ikke bruger * bruger *'knappen.

Sådan afsløres en bruger på Facebook

Du vil stoppe med at modtage opdateringer fra denne bruger på Facebook, men du vil stadig forblive Friens på platformen.

I fremtiden, hvis du ønsker at følge brugeren igen, kan du gøre det ved at gå til deres profil og klikke på 'Følge'knappen.

Så dette er, hvordan man afslutter en bruger på Facebook uden at gøre sig ikke venskab med dem.