Facebook er blevet en integreret del af alles liv på grund af fænomenet kaldet sociale netværk. Man kan hævde, at den største ting, der sker med sociale medier og sociale netværk, er Facebook, og de ville have ret. Hvad mere er, at virksomheden har cementeret sine fødder i den sociale scene yderligere efter de nylige erhvervelser af Instagram og WhatsApp, hvilket også gør det til en af ​​de mest afrundede platforme på internettet og en indholdsskabers paradis.

Facebook er en fantastisk platform til at dele dine tanker, meninger, ideer og endda kreativitet. Facebooks vigtigste hensigt er at overføre alle disse ting til de mennesker, du vil dele med. Dette kan være venner, gensidige kontakter eller endda på tværs af hele platformen. Privatindstillingerne for hvert enkelt indlæg giver dig mulighed for at bestemme nøjagtigt, hvem der får at se og interagere med det pågældende indlæg.

Lad os sige, at du har et fotografi af en begivenhed, og at du kun vil have dine venner til at se det, du kan gøre det gennem indstillingerne for beskyttelse af personlige oplysninger.

I denne tutorial vil vi vise dig, hvordan du synliggør dit indlæg for bare venner på Facebook.

Trin 1. Åbn webbrowseren på din pc / laptop.

Trin 2. Skriv i URL-linjen www.facebook.com.

 

hvordan du ser din Facebook-profil som offentlig

 

Trin 3. Log ind på din Facebook-konto.

 

Sådan synliggør du dit indlæg for bare venner på Facebook

 

Trin 4. Under 'Opret indlæg'vindue, komponér dit indhold. Det kan være absolut hvad du ønsker.

 

Sådan synliggør du dit indlæg for bare venner på Facebook

 

Trin 5. Klik på 'Send privatliv'-knappen ved siden af ​​indstillingen Nyhedsfeed.

 

Sådan synliggør du dit indlæg for bare venner på Facebook

 

Trin 6. Klik på 'Friends'fra rullemenuen.

 

Sådan synliggør du dit indlæg for bare venner på Facebook

 

Trin 7. Klik på 'Indlæg'-knappen for at uploade dit indlæg.

 

Sådan synliggør du dit indlæg for bare venner på Facebook

 

Dit indlæg bliver nu uploadet på Facebook, men vil kun være synligt for dine venner. Du kan ændre disse indstillinger for beskyttelse af personlige oplysninger for hvert individuelt indlæg, så på denne måde har du fuld kontrol over dit indhold og publikum.