Når det kommer til sociale medieplatforme, er der intet større end Facebook. Det ydmyge sociale netværk, der startede som et sted for venner at oprette forbindelse til, har i dag forvandlet til en sensation på Internettet, yderligere styrket af de nylige erhvervelser af Whatsapp og Instagram. Facebook er tilgængelig som en gratis at downloade appen på både Android og iOS, og selvom den oprindeligt havde sine bugs og fejl, var den en af ​​de mest downloadede apps på markedet i dag.

Der er nogle funktioner som at spille spil eller oprette annoncer, der er meget mere venlige på web-versionen af ​​Facebook, men de mere trivielle opgaver håndteres faktisk bedre i mobilapplikationen. I en verden, der nu ser en forstyrrende vækst af spam-konti og svindlere, er processen med at blokere en kontakt blevet meget elsket. Men der er situationer, hvor vi undertiden blokerer forkert konto, og som et resultat er det op til os at fjerne blokeringen af ​​disse kontakter, så vi kan få forbindelse til disse brugere igen.

I denne tutorial vil vi vise dig, hvordan du fjerner blokeringen af ​​en kontakt på Facebook til Android.

Trin 1. Tryk for at åbne Facebook-appen på din Android-smartphone.

 

Sådan fjernes blokering af nogen på Facebook til Android

 

Trin 2. Hvis du er i vane med at logge ud af appen efter brug, skal du logge tilbage på din konto ved hjælp af loginskærmen.

 

Sådan fjernes blokering af nogen på Facebook til Android

 

Trin 3. Tryk på 'tre-line'ikonet øverst til højre på hjemmesiden.

 

Sådan fjernes blokering af nogen på Facebook til Android

 

Trin 4. Tryk på 'Indstillinger'fra menuen.

 

Sådan fjernes blokering af nogen på Facebook til Android

 

Trin 5. Rul ned i indstillingsmenuen, og tryk på 'Blokering' mulighed.

 

Sådan fjernes blokering af nogen på Facebook til Android

 

Trin 6. Du vil nu se en liste over personer, du har blokeret på Facebook.

 

Sådan fjernes blokering af nogen på Facebook til Android

 

Trin 7. Tryk på 'Fjern blokering'ud for navnet på brugeren for at fjerne blokering af den pågældende bruger.

 

Sådan fjernes blokering af nogen på Facebook til Android

 

Trin 8. Tryk på 'Fjern blokering'igen på bekræftelsesskærmen.

 

Sådan fjernes blokering af nogen på Facebook til Android

 

Brugeren bliver nu blokeret, og du kan nu oprette forbindelse til ham / hende som sædvanligt uden problemer. Facebook informerer heller ikke brugeren, når de er blevet blokeret eller ophævet, så du behøver ikke at bekymre dig om at give uønskede forklaringer.

Hvis du ikke har Facebook-appen til Android, kan du gøre det Klik her for at gå til den officielle downloadside i Play Store.