Facebook er blevet en integreret del af alles liv på grund af fænomenet kaldet socialt netværk. Man kan argumentere for, at den største ting, der skal ske med sociale medier og sociale netværk, er Facebook, og de ville have ret. Hvad mere er, at virksomheden har cementeret fødderne ind i den sociale scene yderligere efter de nylige opkøb af Instagram og WhatsApp, hvilket gør det også til en af ​​de mest afrundede platforme på internettet og et indholdsskabers paradis.

En af de funktioner, der giver dig eller andre brugere mulighed for at beskytte deres konto mod uønskede kontakter på Facebook, er Block-funktionen. Hvis du bruger funktionen til at blokere en konto på Facebook, vil den tilsvarende bruger ikke være i stand til at kontakte dig eller endda slå din profil op på Facebook. Denne embargo kan kun løftes, hvis du beslutter at fjerne blokering af brugeren.

Men hvad nu hvis en bruger har blokeret dig på Facebook? Hvordan kan du finde ud af det? 

I denne artikel vil vi fortælle dig nogle sikre brandtegn, som vil hjælpe dig med at fortælle, om en bruger har blokeret dig på Facebook.

Nummer 1. Ingen flere indlæg

Den første indikation af, at en bruger muligvis har blokeret dig på Facebook, er, at du vil stoppe med at se indlæg fra brugeren. Dette inkluderer normale tekstindlæg, billeder, videoer og endda historier. Hvis du pludselig holder op med at se disse underretninger fra en bestemt bruger, er chancerne for, at du er blevet blokeret af denne bruger. En anden indikator er, at du ikke kan tagge denne bruger i dine indlæg. Deres navn dukker bare ikke op på tagelisten, uanset hvor hårdt du søger.

 

hvordan man kan vide, om en bruger har blokeret dig på Facebook

 

Nummer 2. Meddelelser er ikke tilladt

Den anden indikation er meddelelser. Hvis du er blevet blokeret af en bruger på Facebook, vil du ikke længere kunne sende en besked til denne bruger på Facebook Messenger-platformen. Uanset hvad du gør, får du vist fejlmeddelelsen, og samtalen vil stå som den er.

 

Hvordan man kan se, om en bruger har blokeret dig på Facebook

 

Nummer 3. Søg mangler

Den tredje indikation er søgning. Hvis en bruger har blokeret dig på Facebook, kan du ikke søge efter dem på platformen. Hvis du har mistanke om, at en bruger har blokeret dig på Facebook, kan du prøve at søge efter dem i søgefeltet. Hvis du kan se deres konto, er du ok. Hvis du ikke ser deres navn dukke op, er det meget sandsynligt, at du er blevet blokeret af denne kontaktperson.

 

blokerer en bruger på facebook

 

Nummer 4. Ude af vennelisten

Endelig er det sidste tegn, der vil bevise, at du er blevet blokeret af en bruger på Facebook, din venneliste. Brugeren, der har blokeret dig, stopper nu med at dukke op på din venneliste.

For at undgå at møde denne situation skal du nu sørge for, at du ikke lægger misbrug eller kontroversielt indhold på din Facebook-profil. Nogle gange tager folk det personligt, og det kan skade ikke kun dit venskab, men også dit omdømme på Facebook-platformen. Vær en ansvarlig bruger, og respekter alles følelser.

Men hvis du føler, at du ikke har forkert, skal du personligt prøve at kommunikere med brugeren og sortere tingene.