Apple-kontoen er hovednøglen til at bruge alle tjenester og funktioner på din Apple-enhed. Når du køber en Apple-enhed, er det første, du skal gøre, at opsætte et Apple-id. Nu er det meget muligt, at du allerede har et id takket være en tidligere købt enhed, men dette forhindrer dig ikke i at oprette en anden med en anden e-mail-id.

Mange gange sker det, at vi køber en ny iPhone, mens vi allerede ejer en ældre model. Nogle mennesker har tendens til at sælge den ældre eller endda aflevere den til et søskende eller en ven. Uanset hvad du vælger, er det første du altid skal gøre, før du giver en Apple-enhed væk, at slette din Apple-konto. På denne måde er alle data, der er synkroniseret med dit tilsvarende Apple-id, sikre og sunde.

Tidligere, hvis du ville udføre dette, var du nødt til at forbinde din iPhone til din bærbare computer og bruge iTunes. Problemet med denne metode var, at hvis USB-forbindelsen blev afbrudt midtvejs, ville det ende med at murere din enhed. Men nu kan du bare bruge din iPhone.

I denne vejledning viser vi dig, hvordan du sletter en Apple-konto uden en adgangskode.

Trin 1. Åbn Indstillinger app på din iPhone.

 

Sådan slettes en Apple-konto uden adgangskode

 

Trin 2. Tryk på 'Generelt' mulighed.

 

Sådan slettes en Apple-konto uden adgangskode

 

Trin 3. Rul ned på listen, og tryk på 'Nulstil' mulighed.

 

Sådan slettes en Apple-konto uden adgangskode

 

Trin 4. Her, ud af alle muligheder, skal du trykke på 'Slet alt indhold og indstillinger' mulighed.

 

Sådan slettes en Apple-konto uden adgangskode

 

Bekræft operationen, og sørg for, at din iPhone har et 70% batteri og er tilsluttet strømmen for at sikre en sikker foranstaltning. Om få øjeblikke har du en frisk iPhone, hvor den nye ejer kan indtaste sit Apple-id.