Facebook er blevet en integreret del af alles liv på grund af fænomenet kaldet socialt netværk. Man kan argumentere for, at den største ting, der skal ske med sociale medier og sociale netværk, er Facebook, og de ville have ret. Hvad mere er, at virksomheden har cementeret fødderne ind i den sociale scene yderligere efter de nylige opkøb af Instagram og WhatsApp, hvilket gør det også til en af ​​de mest afrundede platforme på internettet og et indholdsskabers paradis.

Hvis du driver en virksomhed, eller du er en influencer på Facebook, er chancerne for, at du har din egen side på Facebook. En dedikeret side hjælper dig med at fokusere på at skabe indhold, der er relevant for din virksomhed og holde det hele sammen under ét tag. Nu, hvis du har besluttet at stoppe virksomheden, eller du gennemgår en omlægningsproces, kan du muligvis slette din side på Facebook.

I denne tutorial vil vi vise dig, hvordan du sletter en side på Facebook.

Trin 1. Åbn webbrowseren på din pc / laptop.

Trin 2. Skriv i URL-linjen www.facebook.com.

 

deaktiver Facebook

 

Trin 3. Log ind på din Facebook-konto.

 

Sådan slettes en side på Facebook

 

Trin 4. Tryk på det lille trekantikon øverst til højre på Facebook-startsiden.

 

Sådan slettes en side på Facebook

 

Trin 5. Klik på sidenavnet under 'Dine sider'sektion. Dette åbner siden.

 

Sådan slettes en side på Facebook

 

Trin 6. Klik på 'Indstillinger'-knappen på din side.

 

Sådan slettes en side på Facebook

 

Trin 7. I venstre rude skal du klikke på 'Generelt'fanen.

 

Sådan slettes en side på Facebook

 

Trin 8. Nu i højre vindue skal du rulle ned og klikke på 'Fjern side' mulighed.

 

slet en side på Facebook

 

Trin 9. Klik på 'Slette'-knap fra ansvarsfraskrivelsen.

 

Sådan slettes en side på Facebook

 

Trin 10. Klik til sidst på 'Slet side'-knappen på bekræftelsesskærmen.

 

Sådan slettes en side på Facebook

 

Din side vil nu blive planlagt til sletning. Normalt tager det 14 dage, før ændringerne reflekteres, så sørg for at du bruger disse 14 dage til at interagere med dine tilhængere og informere dem om den kommende ændring. Hvis du vil fjerne din side for mindre ændringer, kan du i stedet for at slette siden helt slette at offentliggøre den ved hjælp af den samme metode.