Tidligere denne uge introducerede Twitter TweetDeck Teams, en enkel måde at dele adgang til dine Twitter-konti uden at dele adgangskoder. Funktionen er begyndt at rulle ud på TweetDeck til web, Chrome og Windows. TweetDeck Teams er en enkel løsning til deling af Twitter-konti. Det giver dig mulighed for at delegere adgang til så mange mennesker, som du vil, og fjerne konti, når de ikke længere har brug for adgang. For at bruge denne nye funktion skal du logge ind på TweetDeck med din Twitter-konto. Hvis du stadig bruger en ældre TweetDeck-konto, er det tid til at skifte over!

En af de virkelig interessante træk ved TweetDeck Teams er, at det har to typer roller: admin og sort bidragsyder. Som den person, der kender adgangskoden, kan du stadig Tweet fra kontoen, tilføje eller fjerne teammedlemmer, se teamet og få adgang til kontoen fra platforme, der ikke er TweetDeck (f.eks. Twitter.com, Twitter-apps til Twitter). Du kan også opdatere kontoens legitimationsoplysninger eller adgangskode.

admins er brugere, der logger på TweetDeck med deres personlige konto. Som administrator kan brugeren Tweet fra kontoen (plus opbygge lister, følge eller afslutte konti, sende tweets og planlægge tweets), tilføje eller fjerne teammedlemmer og se teamet. En administrator kan ikke få adgang til kontoen fra TweetDeck eller ændre legitimationsoplysninger eller adgangskode og bidragydere er de mennesker, der kan tweete fra og fungere som kontoen (plus opbygge lister, følge eller afslutte konti, sende tweets og planlægge tweets). Bidragyderne kan ikke se, tilføje eller fjerne teammedlemmer og kan ikke få adgang til kontoen uden for TweetDeck.

https://www.youtube.com/watch?v=SykSn95WBhk