Webbrowsere i dag har så mange funktioner, at udviklere ofte finder det meget vanskeligt at passe dem alle ind i browseren og stadig får det til at se rent ud. Der har været tilfælde, hvor brugere stoppede med at bruge en bestemt browser på grund af den måde, den så ud.

Tendensen i dag er den af ​​minimalisme, hvor mindre er mere, og på et sådant marked trives Min-browseren. Min-browseren er nøjagtigt hvad navnet antyder - Minimal. Udviklerholdet bag denne browser er gået langt for at skabe en grænseflade, der er ren, men som stadig giver dig alle de funktioner, du forventer af en ordentlig mainstream-webbrowser.

Lad os se på nogle af de funktioner, der får Min-browseren til at fungere -

Nummer 1. Distraheringsfri browsing

Min browser. indeholder faner, der optager minimum plads i browseren. Dette giver dig mere fast ejendom på skærmen og gør hele browseroplevelsen fordybende og centreret omkring indhold.

 

Min browser

 

Nummer 2. Øjeblikkelig søgning

Drevet af DuckDuckGo-søgetjenesten giver Min-browseren dig mulighed for at søge efter indhold direkte i URL-linjen. Du kan enten søge efter et bestemt websted, en sætning eller endda en tilfældig linje fra en webside, som du ikke kan huske.

 

Min browser

 

Nummer 3. Bliv organiseret

Faner åbnes ved siden af ​​hinanden i Min-browseren. Men hvis du har for mange faner åbne, kan du nu gruppere dem efter dine præferencer og holde tingene rene og organiserede.

 

Min browser

 

Nummer 4. Privatliv i hjertet

LÆS OGSÅ  Hvad er den nyeste version af Wear OS

Min-browseren er designet til at holde dine internetsessioner private og sikre. Du kan deaktivere tredjepartsannoncer og sporing fra hele din session og holde alle dine browserdata sikre og sikre. Når du bruger en langsom eller dyr internetforbindelse, kan du også blokere scripts og billeder, så sider indlæses hurtigere og bruger færre data.

 

Min browser

 

Nummer 5. Hurtig og effektiv

Min-browseren er designet til at være hurtig og batterieffektiv. På denne måde dræner langvarige browsersessioner ikke batteriet så meget, og det at skynde sig til opladeren vil snart høre fortiden til.

Samlet set er Min-browseren med alle dens rene og minimale funktioner et meget stærkt argument for et sted på din pc. Vi startede ved at bruge Min-browseren som en browser til andet valg, men den er begyndt at vokse for os, og vi er sikre på, at du også vil kunne lide det.

Hvis du vil prøve Min-browseren på din pc, kan du Klik her for at gå til downloadsiden.