Telegram Messenger er en skybaseret instant messaging-app tilgængelig til iOS, Android og PC. Hver dag sendes milliarder af meddelelser på denne platform, og som sådan betragtes det som en af ​​de mest sikre messaging-apps på markedet i dag.

Telegram tilbyder en lastbil-belastning med funktioner og funktionaliteter, hvoraf de fleste er sikkerhedsbaserede. Dette sikrer, at de samtaler, vi har med Telegram-messenger, er ende til ende krypteret, og at der ikke er nogen måde for Telegram, selv at få oplysninger om det indhold, der deles eller formidles på chats på platformen.

Mister du dine Telegram-data, hvis du nulstiller din enhed

Hvis du bruger Telegram på din enhed (iOS, Android eller endda pc), og af en eller anden grund finder du behovet for at nulstille enheden, opstår spørgsmålet om du mister dine Telegram-data, når du geninstallerer appen, når du er færdig nulstille din enhed.

Svaret er NEJ.

Telegram gemmer alle data på en skyserver, og uanset hvor mange gange du nulstiller din enhed, i det øjeblik du logger ind med dit registrerede mobilnummer, indlæses alle dine data, som det var, før du nulstiller din enhed.

Det bedste ved Telegram er, at du kan gendanne dine data på enhver enhed, hvilket som helst antal gange, så længe du har adgang til dit registrerede mobilnummer.

Så alt i alt, hvis du har brug for at gendanne eller endda udskifte din enhed, vil dine Telegram-data være intakte.