De fleste af de daglige opgaver kan udføres på apps i disse dage, og jeg var nysgerrig efter de myggeafvisende android-appannoncer, der kører på tv takket være idécellulære Indien til reklamerne. Søger efter udtrykket “Myggespray "På Google Play (Android-appmarked) får du omkring 50 Android-apps at vælge imellem. Blandt de 50 bedste apps har Mosquito repellent fra Green Mobile imponerende 33,000 downloads med en gennemsnitlig brugerbedømmelse 4.5. så beslut dig for at teste denne app.

Apptesten:

Det er mit soveværelse omkring kl. 11:00, lysene fra vinduerne er åbne, og der er ingen skadedyrsbekæmpelsesenheder / kemikalier i rummet.

Jeg kan høre en summende lyd af myg i mørket, jeg gætter på, at et dusin af dem svæver rundt om mit hoved,angreb!! tog min htc-telefon gik lige til mygafvisende app og ramte on-knappen.

Myg afvisende Android-app-skærmbillede

Bingo! det fungerer, at alle mygge er væk for at sikre, at det faktisk virkede. Jeg prøvede det 3 gange. Denne app forhindrede bider, og jeg behøvede ikke at have på stinkende sprøjteafvisende middel, jeg anbefaler dette helt! Gør din Android-enhed til en insektafbøjning, der er effektiv, kemikaliefri og sikker at bruge omkring børn og kæledyr! Jeg antager, at det holder fluer væk.

Hvordan virkede det?

Denne app udsender højfrekvent ultralydslyd, som ikke er hørbar for mennesker, men hørbar for insekter som myg, så kort fortalt bliver de bange / frastødte af denne lyd og tænker, at det er et rovdyr i nærheden.

Downloadlink: http: //goo.gl/6qRwT

 

 

LÆS OGSÅ  Talabat, MENA-regionens førende leveringsapp, er nu tilgængelig på HUAWEI AppGallery i UAE