Du vidste allerede det, hver gang du får adgang til Google-breddegrad, Google maps, Orkut, Google plus eller andre Google-webtjenester, som inkluderer placeringsdeling, er der en mulighed, der altid popper ud af andre Google-webtjenester, der er en optionskort, eller måske med en påmindelse vil du dele din placering? med en mulighed for at aktivere eller deaktivere placeringsdelingsfunktionen. Mens lokaliseringsbaserede tjenester ikke længere er raketvidenskab, og det har intet at gøre med GPS eller geosynkrone satellitter eller siger, at det ikke er en raketvidenskab, da de placeringstjenester, der bruges på webservices som f.eks. opdatering af din status med den aktuelle placering er faktisk lokationsdatabase, der matcher offentligt udsendte oplysninger på udkig efter trådløse adgangspunkter, der er tæt på en brugers telefon / computer. eller kort sagt din Wifi-router / modemdata bruges til at bestemme din placering, mens du får adgang til positionsbaserede tjenester.

Så nu vil du ikke have nogen til at spionere på dit opholdssted, og du er for bange for at give ud af dine placeringsoplysninger, der henviser til bekymringer om beskyttelse af personlige oplysninger Google har faktisk en løsning til at fravælge alle placeringsbaserede tjenester fra Google ved blot at omdøbe din SSID (trådløs netværksnavn) eller det netværk, du bruger til at få adgang til internettet, dvs. hvis dit netværksnavn er "YOYO365", skal du tilføje suffiks ”_Nomap” til det som "YOYO365_nomap" vil være din nye SSID.

Til at begynde med og nybegynder her er trinnene for at komme rundt.

  1. Åbn enhver browser med internet på: internet explorer / chrome / firefox osv.
  2. Skriv 192.168.1.1 i adresselinjen, og tryk på gå eller tryk på enter.Du skulle få din routers-side.
  3. Omdøb nu dit eksisterende SSID / WIRELESS NETWORK NAME med en sufiix “_nomap" i slutningen.
  4. Gem det nye trådløse netværksnavn
  5. Du er færdig.