Du vidste det allerede, hver gang du åbner Google-breddegrad, Google maps, Orkut, Google plus eller andre Google-webtjenester, der inkluderer placeringsdeling, er der en mulighed, der altid popper ud andre Google-webtjenester, der er en optionskort, eller måske med en påmindelse vil du dele din placering? med en mulighed for at aktivere eller deaktivere placeringsdelingsfunktionen. Mens lokalitetsbaserede tjenester ikke længere er raketvidenskab, og det har intet at gøre med GPS eller geosynkrone satellitter eller sige, det er ikke en raketvidenskab, da de placeringstjenester, der bruges på webtjenester som f.eks. opdatering af din status med den aktuelle placering er faktisk placeringsdatabase, der matcher offentligt udsendte oplysninger på udkig efter trådløse adgangspunkter, der er tæt på en brugers telefon / computer. eller kort sagt bruges dine Wifi-router / modemdata til at bestemme din placering, mens du får adgang til placeringsbaserede tjenester.

Så nu vil du ikke have nogen til at spionere på dit opholdssted, og du er for bange for at give dine placeringsoplysninger med henvisning til privatlivets fred. Google har faktisk en løsning til at fravælge alle placeringsbaserede tjenester fra Google ved bare at omdøbe dit SSID (trådløs netværksnavn) eller det netværk, du bruger til at få adgang til internettet, dvs. hvis dit netværksnavn er “YOYO365” skal du tilføje suffiks ”_Nomap” til det som "YOYO365_nomap" vil være din nye SSID.

Til at begynde med og nybegynder her er trinnene for at komme rundt.

  1. Åbn enhver browser med internet på: internet explorer / chrome / firefox osv.
  2. Skriv 192.168.1.1 i adresselinjen, og tryk på gå eller tryk på enter.Du skulle få din routers-side.
  3. Omdøb nu dit eksisterende SSID / WIRELESS NETWORK NAME med en sufiix “_nomap" i slutningen.
  4. Gem det nye trådløse netværksnavn
  5. Du er færdig.