The iPhone devices are well known for their stellar cameras and this has inspired a whole new generation of photographers, who are using the latest iPhone hardware to create some amazing shots. There have been instances where professional photographers have ditched the traditional setup and tools and adopted the iPhone Pro models and results have been, and still are, pure klasse.

Selv når det kommer til almindelige brugere, hjælper stjernekameraet selv amatørbrugere med at skabe nogle fantastiske billeder. Efterhånden som kameraerne bliver vant, begynder galleriet at hobes op, og til sidst opstår situationen, hvor iPhone begynder at løbe tør for lagerplads. Nu er der to muligheder -

  1. Sikkerhedskopier fotos på iCloud eller andre cloud-opbevaringstjenester.
  2. Slette unwanted photos from the gallery to clear up the storage and make it available for new photos.

Deleting photos is a permanent operation, so it’s a good idea to back up the photos before deleting them from your enhed.

I denne vejledning viser vi dig, hvordan du sletter fotos fra iPhone.

Trin 1. Åbn 'pics'app på din iPhone.

 

Sådan slettes fotos på iPhone

 

Trin 2. Du vil se galleriet åbne med de fotos, du har på enheden.

 

Trin 3. Tryk på 'Typevalgmulighed fra øverste højre side.

 

Trin 4. Vælg de fotos, du vil slette fra enheden.

 

Sådan slettes fotos på iPhone

 

Trin 5. Når du er færdig med at vælge fotos, skal du trykke på 'Slette'ikon for at slette fotos.

LÆS OGSÅ  Sådan aktiveres WiFi-opkald på iPhone

 

Sådan slettes fotos på iPhone

 

Trin 6. Tryk på 'Slette' . from the confirmation window.

 

Sådan slettes fotos på iPhone

 

Trin 7. Tryk på 'Albums'valgmulighed øverst til venstre på skærmen.

 

Sådan slettes fotos på iPhone

 

Trin 8. Rul gennem albumlisten og tryk på 'For nylig slettet' mulighed.

 

Sådan slettes fotos på iPhone

 

Trin 9. Tryk på 'Type'knappen øverst til højre på skærmen.

 

Sådan slettes fotos på iPhone

 

Trin 10. Nu, fra bunden af ​​skærmen, skal du trykke på 'Slet alle' mulighed.

 

Sådan slettes fotos på iPhone

 

Trin 11. Tryk på 'Slette'knap en fra bekræftelsesvinduet for at fuldføre handlingen.

 

Sådan slettes fotos på iPhone

 

The reason we went through the extra effort of deleting the photos from the Trash mappe is because, as long as the photos are anywhere on the device, the storage space will be occuiped. Hence, its a good idea to delete the photos from the trash folder as well, to actually clear out the space on the device.