Verden drives nu af WiFi, hvor næsten enhver husstand og ethvert offentligt sted bliver sammenkoblet via WiFi-netværk. Nogle af disse netværk er gratis at deltage i offentlige netværk, mens andre er låste, private netværk.

I løbet af dagen har vi tendens til at oprette forbindelse til ethvert WiFi-netværk, afhængigt af hvor de er. For eksempel, når du er hjemme, er du sandsynligvis forbundet til dit personlige Wifi-hjemmenetværk, mens du muligvis opretter forbindelse til Office Wifi på arbejdspladsen og en offentlig WiFi på en café.

These days, Android smartphones have been programmed to save high-speed network details on the system, and automatically connect to them when you are in the vicinity of one. Usually, this funktion is very useful, as it is keeping your enhed connected to the fastest network automatically, but there are cases where the network is locked and your smartphone connects to it due to the sheer virtue of the saved data.

This can cause a huge waste of time and you may lose some of the data you are trying to send through that network. To counter such a situation, Android has added in a fail-safe that lets you deaktivere this auto-connect feature, and manually connect to a network wherever you are.

I denne vejledning viser vi dig, hvordan du stopper WiFi i at tænde automatisk på Android.

Trin 1. Åbn 'Indstillinger'app på din Android-smartphone.

 

Sådan stoppes Wifi fra at tænde automatisk på Android

 

Trin 2. Tryk på 'Netværk og internet'fra menuen Indstillinger.

 

Sådan stoppes Wifi fra at tænde automatisk på Android

 

Trin 3. Tryk på knappen Wifi indstilling fra listen over indstillinger.

LÆS OGSÅ  Sådan opdateres statusmeddelelsen i Signal Messaging App

 

Sådan stoppes Wifi fra at tænde automatisk på Android

 

Trin 4. Rul til bunden af ​​siden, og tryk på 'WiFi-præferencer' mulighed.

 

Sådan stoppes Wifi fra at tænde automatisk på Android

 

Trin 5. Slå FRA fra 'Tænd for WiFi automatisk' mulighed.

 

Sådan stoppes Wifi fra at tænde automatisk på Android

 

Dette deaktiverer funktionen til automatisk forbindelse, og du bliver nu nødt til manuelt at oprette forbindelse til de tilgængelige WiFi-netværk, uanset hvor du er.