Når du har en iPhone-enhed, tager den ene ting, du absolut vil gøre, masser af fotos. Apple forstår dette, og for nylig introducerede de en ny funktion, der giver dig mulighed for at se dine nyligt klikkede fotos på pc via iCloud. Alt hvad du skal gøre er at være logget ind på computeren eller iPad med det samme Apple-id som din iPhone, og hver gang du klikker på et billede, uploades det på iCloud og til Photo Stream.

Husk, at fotostrømmen ikke understøtter Live-fotos eller videoer, så du vil kun se de statiske fotos, som du har klikket på på din iPhone.

Hvis du vil aktivere fotostream-funktionen, kan du gøre det sådan.

Trin 1. Åbn 'Indstillinger'app på din iPhone.

 

Hvad er Photo Stream-funktionen på iPhone

 

Trin 2. Tryk på dit navn for at åbne brugerindstillingerne.

 

Hvad er Photo Stream-funktionen på iPhone

 

Trin 3. Fra brugerindstillingsmenuen skal du trykke på 'iCloud' mulighed.

 

Hvad er Photo Stream-funktionen på iPhone

 

Trin 4. I iCloud-indstillingerne skal du trykke på 'pics' mulighed.

 

Hvad er Photo Stream-funktionen på iPhone

 

Trin 5. Skift 'ON'indstillingen' iCloud Photos '.

 

Hvad er Photo Stream-funktionen på iPhone

 

Hvis du for nylig har oprettet et Apple-id, kan du muligvis ikke se muligheden 'upload til fotostream'. Dette skyldes, at funktionen nu er blevet iCloud-fotosfunktionen, så at tænde den giver dig den samme effekt.

Nu, når du klikker på et statisk foto på din iPhone, gemmes billederne i Fotostream, og de opbevares i en periode på 30 dage. Derefter fjernes de permanent. I sådanne tilfælde er det nyttigt at downloade eller gemme de fotos, du vil have med dig for evigt.

Et andet punkt, du måske vil vide, er, at Photostream gemmer ikke tæller med i din iCloud-lagring, så du behøver ikke bekymre dig om at udtømme din iCloud-lagring, mens du gemmer fotos i fotostreams. Op til 1000 fotos kan gemmes i fotostrømmen ad gangen, og som tidligere nævnt slettes de for evigt efter 30 dages opbevaring.