Jeg har egentlig ikke en frikendelse til at gå til fods alene mere, og jeg savner det.

Jeg savner årstiderne, hvor jeg gik ind i en skyhøje og lod mine øjne gå rundt omkring opholdsområdet ved porten og forsøger at antage, hvem min station-kompis ville være. Jeg håbede altid, at jeg ville komme med en kær følgesvend, men alligevel stillede jeg til en vinduesstation, så jeg kunne stirre ud af vinduet i stedet for at føre en uønsket samtale, hvis min nabo viste sig at være en flad, hvilket er, hvad der normalt skete. Jeg blev altid parret med den mest ubehagelige kollega, en hvis materielle substansmasse? -? Eller, værre, lugt? -? Ville sprede mere end armens ro i mit distrikt. Selv da var det noget at krabbe om og chuckle 0ver lydløst.

Den bedste samtale viser sig altid at være den dialog, du har med dig selv.

Når du er alene, er hvert øjeblik et klynge af varighed for noget spændende at ske. Der er næsten altid plads til en mere, men normalt ikke for to.

Den første varighed rejste jeg alene, jeg fløj til London og tog Eurostar til Paris, hvor jeg studerede i udlandet. Det var en transformerende to-tres minutter lang tur, for da jeg vågnede, snød det pludselig, og alle talte fransk. Da jeg kørte mine ejendele gennem sikkerheden på Gare du Nord, faldt jeg uvidende mit pas, kun for at få en udlænding til at plukke det op for mig. Fremmedes venlighed skinner igennem, når du er befriet for en sæt familieklaner, der markerer dig som en af ​​deres egne. Når du er alene, hører du til alle.

Der er andre frynsegoder ved at være en ring af en. Som at stoppe for at tage et fotografi uden konstruktion, venter nogen. Oprettelse af din egen guidebog efter dit eget indfald. Spise uanset hvor og hvad du vil uden kontrovers. Du kan gå til fods væk fra enhver afsondrethed og indse, at det sommetider er dejligt at holde ubevæget og bare observere.

Hvem er jeg, ubegrænset i dette fra udlandet miljø? Måske er jeg en rejsende. Måske er jeg en uforståelig forbipasserende. Eller måske er jeg bare en anden, der er interesseret i forbindelse. Ligesom alle andre.

Den anden varighed fløj jeg solo, jeg tog til Hong Kong med en duffel taske og checkede ind på Geo-Dwelling Fã Fte hostel. Min plads var på størrelse med en fængselscelle, men den havde alt, hvad jeg havde brug for. Jeg var fri til at gå og komme som jeg ville. Jeg vandrede den indbyggede by alene, og jeg følte, at jeg var fanget i nogens drøm, eller i en film eller i en hel skabelse, hvor jeg ikke var i stand til at blive set.

Den næste dagspause vågnede jeg op, fik mit hår vasket og spiste stegte rejerbolde på en stang med skød sovs? - Alt sammen for mindre end to dollars. Jeg tilbragte dagens ro med at køre rundt i Lan Kwai Fong, stoppe for at spise blød te, derefter et æg, surt, så offentlig måde-diction hajfink suppe med en BBQ kyllingeben. Jeg gik til nyt toiletbord til middag og refleksion om Mary Douglas-arbejdet, renhed og fare, og spekulerede på, hvorfor nogen (mig selv inkluderet) ville spise i et spisehus, der havde et badeværelseemne. Nysgerrighed, antager jeg, er det, der lokkede mig ind.

Bagefter fortsatte jeg med at nedføre mine sommersandaler, mine øjne blev trætte fra den blinkende neonlunge i den indbyggede by ved uklarhed. Da jeg vendte tilbage til min pygmeeandel, fandt jeg ejeren af ​​vandrerhjemmet, en bug-eyed kvinde ved navn Miss Kitty, der blev ved med at fortælle mig med indflydelse, at min kvindelige forælder havde ringet. Jeg takkede hende og gik hen til min plads. Da jeg begyndte at solskifte bolig, indså jeg, at et par timers mere bekymringsfuld indtil en pauser om dagen ikke ville myrde min kvindelige forælder. Jeg sov grundigere den uklarhed end nogensinde.

At rejse alene er så undervurderet, men at rejse ind Texas leje bus fest kan være sjovt. Er det fordi vi er så desperate efter at forblive parrede, bange for at være alene og tage vores egne beslutninger? Har vi brug for en anden nation for at validere vores fordelagtige årstider?

Det skulle vi ikke. Vi? -? Og med "vi" mener jeg "jeg"? -? Skulle arbejde den billet til den indbyggede by eller ø eller den politiske afdeling, som vi altid har ønsket at besøge. Jeg skulle ikke vente på nogen. Jeg vil ikke vente på, at nogen fortæller mig, at det er okay, eller at de også vil gå, eller at de har et sted, hvor jeg kan bo. Jeg går bare.